Ontwerp


Een tuin is een belangrijk deel van je woning.  Hij geeft meerwaarde aan je leven, je huis, een tuin vormt een weerspiegeling van je persoonlijkheid.

Juist daarom prefereren wij een persoonlijke en individuele aanpak en gaan wij aan de hand van uw wensen en onze creativiteit uw droomtuin voor u realiseren!


Een eerste gesprek tussen u en onze architect (zaakvoerder die zelf ook de uitvoering zal doen) is de basis van alles.  Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken, welke stijl u verkiest, welke materialen, welke uitstraling uw tuin uiteindelijk moet hebben,…


Aan de hand van dit gesprek wordt er een eerste ontwerp gemaakt.  Met dit ontwerp wordt er dan een 2de gesprek gevoerd om eventuele aanpassingen aan te brengen.

Ook gaan wij met u naar een aantal reeds gerealiseerde tuinen kijken om u een betere indruk te geven over hoe de tuin er uiteindelijk zal uitzien.


Als het ontwerp volledig besproken is en voldoet aan uw wensen wordt er een definitief plan opgemaakt met een bijhorend beplantingsplan en een passende offerte voor de totale (of gedeeltelijke) aanleg van uw tuin.